Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

CTB BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CTB BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CTB BAŞKANI MUSTAFA AYDAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CTB BASKANI MUSTAFA AYDAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Ceyhan Ticaret Borsasi Baskani Mustafa Aydar, Kurban Bayrami münasebeti ile bir mesaj yayimladi. Bayramlarin toplumsal birlikteligin yasandigi mübarek günler oldugunu ifade eden Baskan Aydar, mesajinda su görüslere yer verdi:
 

“Toplumsal birlikteligin samimiyetle yasandigi, ortak degerlerimizin hatirlandigi bir Kurban Bayrami'na daha ulasmanin huzurunu hep birlikte yasiyoruz. Küskün ve darginlari baristiran, umutlari canlandiran, tüm Islam alemini kaynastiran ve bütünlestiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekistiren manevi degeri yüksek olan anlamli günlerdir.  Bayramlarimiz, millet olma suuruna ermenin, ortak degerlerimizi güçlendirmenin ve aramizdaki baglari gelistirmenin de vesilesidir.

Darginliklarin, kirginliklarin unutuldugu ve ferdi sevinçlerin müsterek mutluluklara dönüstügü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklasmak ve kaynasmak için önemli birer firsattir. Bu anlamda bütün kirginliklarimizi ve darginliklarimizi unutarak kardesçe kucaklasmali ve bayram sevincini hep beraber yasamaliyiz.

Bizlere düsen görev; zenginiyle-fakiriyle, yaslisiyla-genciyle bayramlari gerçek manada degerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberligimizin perçinlendigi; sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulasildigi günler haline getirebilmektir.

Bu duygu ve düsüncelerle bütün vatandaslarimizin ve üyelerimizin  Kurban Bayramlarini tebrik ediyor, bu bayramin   bütün insanligin baris ve huzuruna vesile olmasini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli